diumenge, 5 de desembre del 2010

Ple Municipal

Alguns membres de l'Associació vam assistir al ple municipal del mes de novembre. El tema tractat que ens va semblar més important va ser la desviació pressupostària de les obres de Les Moreres i de l'Auditori.
És la nostra intenció  després de cada ple, fer un full informatiu per a la ciutadania. Aquesta vegada ja l'hem fet i penjat pels carrers d'Esplugues.
Aquest és el cartell que podeu trobar pel carrer.




L'Associació va entrar una pregunta per escrit per a ser resposta en el ple. Tractàvem que ens diguéssin quines dates tenien previstes per a fer reunions amb la resta d'Associacions de Veïns. La nostra sorpresa va ser que no ens cridarien a cap reunió perquè no ens reconeixen com a entitat d'àmbit territorial.
En acabar el ple vam demanar una entrevista amb els responsables de l'equip de govern. Finalment ens l'han concedit  per la propera setmana.
No ens reconeixen o no ens volen reconèixer?
Us n'informarem! 

4 comentaris:

  1. Ens han d'acabar reconeixent. Tenim tots els papers, estem inscrits a la Generalitat i a Esplugues, hem presentat els estatuts i tot el que ens han demanat... no reconeixe'ns només té un sentit: no els agradem, i això no és cap raó.

    ResponElimina
  2. Jo tinc entès que hi pot haver tantes AAVV com es vulgui, fins i ot en el mateix barri.
    No desistiu!!! Ànims!!!

    Pilar

    ResponElimina
  3. Estic esgarrifada amb tot això del desviament dels diners. Ho he llegit també al Pont. No hi ha cap més AAVV que faci preguntes sobre aquest tema? Veritablement ens ho traguem tot.

    ResponElimina
  4. Això és el que sabem per ara.No es descarta que hi hagi més "negocis" com aquests!. Al final, però, s'acabarà esbrinant tot i esperem que els culpables paguin el que han pres al poble. Això sí, ho hem de fer entre tots!
    Elisabet

    ResponElimina