dilluns, 15 de novembre del 2010

PRESENTACIÓ DE L'ASSOCIACIÓ










Aquest vespre s'ha presentat al Casal Robert Brillas la nova Associació de Veïns i Veïnes d'Esplugues.
Ha presentat l'acte un membre de l'Associació, Ricard Oliveras i a continuació ha parlat la Carme Carmona,membre de  l'AAVV de Sarrià i amb una llarga experiència de lluita veïnal, tant a títol personal com d'Asociació. Ens ha explicat quina creu que és la feina de les Associacions de Veïns, i creiem que coincideix molt amb la idea que nosaltres en tenim. Després l'Elisabet Millà, també membre de l'Associació ha explicat el perquè de l'Associació i els principals objectius, així com les tasques més immediates a fer.
Finalment hi ha hagut un debat amb els assistents entre els quals hi havia dos presidents d'AAVV de barris d'Esplugue, un dels qual, el sr. Paco Felipe, de Finestrelles ens ha ofert col.laboració i fins i tot local en cas que el necessitem.
Després de les preguntes hem pres una copeta de cava amb galetes.

Volem donar les gràcies a tots aquells i aquelles que ens heu acompanyat aquest vespre, tot i que la propaganda anunciant ha estat minsa: primer de tot perquè els espais publicitaris estan reservats per a la campanya electoral i segon perquè hi ha qui s'ha dedicat a treure els nostres cartells i fins i tot enganxar-ne al mateix lloc els anunciants d'un altre acte.
Hem de suposar que sense mala fe?   Com deia Bob Dylan "Això amic meu, tan sols ho sap el vent..."  Els temps ho dirà.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada