diumenge, 26 de desembre del 2010

EL PSC NO ENS VOL RECONÈIXER COM AAVV

Després d'una intervenció del portaveu del PSC al ple del mes de novembre, una entrevista amb ell i el regidor de "participació", vam preguntar el dia 22 de desembre en el ple a l'alcaldessa si era correcta la resposta -"El grup Municipal Socialista no reconeix a Veïns i Veïnes Associats, com a interlocutors vàlids en temes territorials; per això ja hi ha les altres AAVV dels diferents barris"-
L'alcaldessa ens ho confiorma. No en volen saber res de nosaltres.

També vam preguntar als grups municipals de l'oposició:

Esquerra Republicana diu que la resposta del PSC és inusual. Que a  no ser que els estatuts diguin el contrari és increïble que des del grup socialista no es vulgui reconèixer aquesta Associació.

Convergència i Unió diu que és lícit el que fa el govern socialista. No hi ha d'haver cap motiu especial. Per altra banda també diu que hi ha veïns que no conèixen l'Associació.

Iniciativa per Catalunya  diu que si som una entitat reconeguda no solament per la Generalitat i inscrita en el Registre d'ntitats d'Esplugues no entenen el perquè de la resposta del PSC.  Només pot ser un problema de fons polític.

Partit Popular diu "No ens podem negar si és una entitat legalment constituïda"

Així doncs, hem arribat a la conclusió que podem parlar amb ERC, ICV i PP.

1 comentari:

  1. Les associacions de veïns reconegudes estan plenes d'endollats de l'ajuntament i afiliats al PSC i així es com impedeixen les queixes dels veïns.

    ResponElimina