dilluns, 15 de novembre del 2010

PRESENTACIÓ DE L'ASSOCIACIÓ










Aquest vespre s'ha presentat al Casal Robert Brillas la nova Associació de Veïns i Veïnes d'Esplugues.
Ha presentat l'acte un membre de l'Associació, Ricard Oliveras i a continuació ha parlat la Carme Carmona,membre de  l'AAVV de Sarrià i amb una llarga experiència de lluita veïnal, tant a títol personal com d'Asociació. Ens ha explicat quina creu que és la feina de les Associacions de Veïns, i creiem que coincideix molt amb la idea que nosaltres en tenim. Després l'Elisabet Millà, també membre de l'Associació ha explicat el perquè de l'Associació i els principals objectius, així com les tasques més immediates a fer.
Finalment hi ha hagut un debat amb els assistents entre els quals hi havia dos presidents d'AAVV de barris d'Esplugue, un dels qual, el sr. Paco Felipe, de Finestrelles ens ha ofert col.laboració i fins i tot local en cas que el necessitem.
Després de les preguntes hem pres una copeta de cava amb galetes.

Volem donar les gràcies a tots aquells i aquelles que ens heu acompanyat aquest vespre, tot i que la propaganda anunciant ha estat minsa: primer de tot perquè els espais publicitaris estan reservats per a la campanya electoral i segon perquè hi ha qui s'ha dedicat a treure els nostres cartells i fins i tot enganxar-ne al mateix lloc els anunciants d'un altre acte.
Hem de suposar que sense mala fe?   Com deia Bob Dylan "Això amic meu, tan sols ho sap el vent..."  Els temps ho dirà.


dissabte, 13 de novembre del 2010

A veïns i veïnes associats.... hi cap tothom!!!

Qualsevol nit pot sortir el sol

QUI SOM I ELS NOSTRES OBJECTIUS












QUI SOM?
Hem iniciat aquest engrescador pr
ojecte un grup de persones d'Esplugues, inquietes i amb moltes ganes de treballar.
El logotip que ens identifica mostra el que realment volem: agrupar els veïns i veïnes d'Esplugues per a millorar el nostre municipi i defensar els interessos de la ciutadania d'Esplugues, globalment.
La nostra intenció és treballar en paral.lel amb la resta d'Associacions de Veïns de cada barri i en xarxa amb tot el teixit associatiu.
Volem també, recuperar l'esperit de lluita i l'inconformisme que va caracteritzar les AAVV al nostre país anys enrere i que creiem que en bona part s'ha perdut.

ELS NOSTRES OBJECTIUS:
  •  Contribuir i col.laborar amb qui calgui per la millora d'Esplugues i la seva gent.
  • Col.laborar amb entitats culturals i socials per aconseguir els objectius que ens marquem en cada moment.
  • Tenir cura del medi.
  • Respectar i difondre la memòria del passat d'Esplugues per entendre el present i planificar el futur.
  • Tractar de resoldre tot allò que afecti a Esplugues i la seva ciutadania.
  • Garantir el funcionament democràtic en tot allò que afecti a la ciutadania tot fomentant la participació ciutadana en les institucions locals.
  • Contribuir a la dinamització de la vida d'Esplugues.
  • Tractar la multiculturalitat en la mesura real als nostres barris i treballar pel seu respecte.
  • Informar, assessorar i donar suport ls veïns i veïnes en aquelles qüestions que els afectin i dins de les nostres possibilitats.
  • Reivindicar tot allò que creiem just i donar suport a totes les propostes que s'ajustin als nostres objectius, provinguin d'on provinguin.
  • Engegar, recolzar i participar de campanyes d'àmbit municipal, comarcal o nacional que fomentin la pau, la convivència i la justícia.
COM ENS FINANÇAREM?

Ens finançarem amb les aportacions anuals sdels socis i de les sòcies i de totes aquelles persones que vulguin col.laborar-hi.
NO VOLEM REBRE, I PER TANT NO DEMANAREM SUBVENCIONS DE CAP INSTITUCIÓ, PER TAL DE GARANTIR LA NOSTRA ABSOLUTA INDEPENDÈNCIA.

La quota de soci és de 5€ anuals.